Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Azərbaycan Xarici Siyasətində Prioritetlər mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib

11/03/2013

09.03.2013-cu il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və İRƏLİ İB-nin birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan  Xarici Siyasətində  Prioritetlər  mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib. Tədbirdə BDU THİK nin sədri D.Qənbərov, XİN mətbuat katibi Elman Abdullayev, BDU THIK-nin sədr muavini Fərahim Barat, İRƏLİ İB nəzarət təftiş komissiyasinin sədri Xaqani Fərəcov, İRƏLİ İB nin baş katibi Nərminə Məmmədova iştirak ediblər. Tədbirin təşkilatçısı qismində D.Qənbərov Azərbaycanin Xarici siyasətində reallıqlar və prespektivlər mövzusunda geniş çıxış edib. Daha sonra XİN rəsmisi E.Abdullayev xarici siyasət, qonşu dovlətlərlə munasibət,  beynəlxalq təşkilatlarla əlaqələr mövzusunda əhatəli danışıb. Natiqlərin geniş çıxışlarından sonra tələbələrin Dağlıq Qarabağ münaqişəsi və digər dövlətlərlə olan munasibətlər  barəsində sualları cavablandırıb. Tədbirin sonunda iştirakçılarla birlikdə xatirə şəkli çəkilib.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!