Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşı Keele Universitetində olub və “Workshop” proqramında iştirak edib

01/08/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin mühəndis-proqramçısı Sevinc Vəliyeva BDU və İngiltərənin Keele Universiteti ilə ERASMUS+KA01 tələbə-müəllim mübadiləsi layihəsi çərçivəsində adıçəkilən universitetdə olub və “Workshop” proqramında iştirak edib. Əsas məqsədi Böyük Britaniya və Avropada Professional Xidmətlərin İdarə Edilməsi təcrübə mübadiləsi olan proqramda Sevinc Vəliyeva “Dil-əməkdaşlığın bir hissəsi”, “Mədəniyyət müqayisələri: ali təhsil”, “Sistemlər və proseslər”, “Peşəkar xidmət, Qlobal Outlook”, “Peşəkarlaşmaq. Tələbə xidmətləri”, “Qlobal Perspektivlər” və “Böyük Britaniyanın Tənzimləyicisi və Keyfiyyət təminatı Çərçivəsi”, “Workshop sessiya” adlı mühazirələri dinləyib. Qeyd edək ki, mühazirələr zamanı iştirakçılar və Keele Universitetinin işçiləri arasında çoxsaylı müzakirələr və təcrübə mübadiləsi aparılıb. Proqramda Sevinc Vəliyeva “Ən yaxşı Universitet necə olmalıdır” adlı təqdimatla çıxış edib və sertifikata layiq görülüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 avqust 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018