BDU əməkdaşı Keele Universitetində olub və “Workshop” proqramında iştirak edib

01/08/2018

Bakı Dövlət Universiteti Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin mühəndis-proqramçısı Sevinc Vəliyeva BDU və İngiltərənin Keele Universiteti ilə ERASMUS+KA01 tələbə-müəllim mübadiləsi layihəsi çərçivəsində adıçəkilən universitetdə olub və “Workshop” proqramında iştirak edib. Əsas məqsədi Böyük Britaniya və Avropada Professional Xidmətlərin İdarə Edilməsi təcrübə mübadiləsi olan proqramda Sevinc Vəliyeva “Dil-əməkdaşlığın bir hissəsi”, “Mədəniyyət müqayisələri: ali təhsil”, “Sistemlər və proseslər”, “Peşəkar xidmət, Qlobal Outlook”, “Peşəkarlaşmaq. Tələbə xidmətləri”, “Qlobal Perspektivlər” və “Böyük Britaniyanın Tənzimləyicisi və Keyfiyyət təminatı Çərçivəsi”, “Workshop sessiya” adlı mühazirələri dinləyib. Qeyd edək ki, mühazirələr zamanı iştirakçılar və Keele Universitetinin işçiləri arasında çoxsaylı müzakirələr və təcrübə mübadiləsi aparılıb. Proqramda Sevinc Vəliyeva “Ən yaxşı Universitet necə olmalıdır” adlı təqdimatla çıxış edib və sertifikata layiq görülüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 avqust 2018-ci il.

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Himayəçilər Şurası yaradılıb

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının tərkibini təsdiq edib