Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

“Bəxtiyar Vahabzadə poeziyasında istiqlal ideyası” adlı monoqrafiya Londonda ingilis dilində işıq üzü görüb

22/01/2018

Bakı  Dövlət Universitetinin  Rus dilçiliyi kafedrasının  professoru,  filologiya üzrə  elmlər  doktoru  Sevinc Məhərrəmova Heydər  Əliyev  adına  liseyin Azərbaycan  dili  və  ədəbiyyatı  müəllimi, fənn  metodbirləşməsinin  rəhbəri  Aidə   Mirzəyevanın  “Bəxtiyar  Vahabzadə poeziyasında istiqlal  ideyası”   adlı monoqrafiyası ingilis dilinə tərcümə edib. Monoqrafiya Londonda çap olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 yanvar 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

BDU-da "Beynəlxalq elmi jurnallarda nəşrlərə dair əsas tələblər" adlı təlim keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  “BDU-Clarivate Analytic Şirkəti” əməkdaşlığı çərçivəsində növbəti təlim təşkil olunub.
18/10/2018