Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

“Bəxtiyar Vahabzadə poeziyasında istiqlal ideyası” adlı monoqrafiya Londonda ingilis dilində işıq üzü görüb

22/01/2018

Bakı  Dövlət Universitetinin  Rus dilçiliyi kafedrasının  professoru,  filologiya üzrə  elmlər  doktoru  Sevinc Məhərrəmova Heydər  Əliyev  adına  liseyin Azərbaycan  dili  və  ədəbiyyatı  müəllimi, fənn  metodbirləşməsinin  rəhbəri  Aidə   Mirzəyevanın  “Bəxtiyar  Vahabzadə poeziyasında istiqlal  ideyası”   adlı monoqrafiyası ingilis dilinə tərcümə edib. Monoqrafiya Londonda çap olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 yanvar 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018