Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Hüquq fakültəsinin dosenti “Azərbaycan Respublikası qabaqcıl təhsil işçisi” döş nişanı ilə təltif edilib

12/02/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Kriminalistika və məhkəmə ekspertizası  kafedrasının dosenti Rəna Quliyeva “Yüksəkixtisaslı kadrların hazırlanmasında səmərəli fəaliyyətinə, təhsilin inkişafındakı xidmətlərinə görə və 60 illik yubileyi münasibətilə” Təhsil Nazirliyinin “Azərbaycan Respublikası qabaqcıl təhsil işçisi” döş nişanı ilə təltif edilib.

Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyev professor-müəllim heyətinin iştirakı ilə keçirilən tədbirdə nişanı dosent Rəna Quliyevaya təqdim edib və ona gələcək elmi-pedaqoji fəaliyyətində uğurlar arzulayıb.

Qeyd edək ki, dosent Rəna Quliyeva 1975-1980-cı illərdə Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsinin əyani şöbəsində təhsil alıb. 1980-1985-ci illərdə Azərbaycan Respublikası Ədliyə Nazirliyində, 1985-ci ildən bu günədək Bakı Dövlət Universiteti Hüquq fakültəsinin Kriminalistika və məhkəmə ekspertizası kafedrasında işləyir. 1993-cü ildə Rusiya Federasiyası Prokurorluğunun Elmi-Tədqiqat İnstitutunda namizədlik dissertasiyanı müdafə edib, 2002-ci ildənKriminalistikavə məhkəmə ekspertizası kafedrasının dosenti elmi adını qazanıb. 50-dən çox elmi məqalənin və 7 kitabın müəllifidir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 12 fevral 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018