Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Misir Ərəb Respublikasının Ayn Şəms Universitetinin professoru Ekologiya və torpaqşünasliq fakültəsinin tələbələri üçün mühazirə oxuyub

27/04/2018

Bakı Dövlət Universitetində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin müəllim-tələbə heyətinin Misir Ərəb Respublikasının Ayn Şəms Universitetinin Ətraf Mühit Araşdırmaları İnstitutunun direktoru, Ətraf mühit elmləri fakültəsinin dekanı professor Haşem Elkassas ilə görüş olub. Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov qonağı iştirakçılara təqdim edib. Bildirib ki, rektor, akademik Abel Məhərrəmovun dəvəti ilə universitetə gələn professor Haşem Elkassas universitetin Quba Tədris-təcrübə və İstirahət Mərkəzində çöl-tədris təcrübəsi keçən ekoloq-tələbələrə mühazirələr oxuyub.

Qonaq öz növbəsində, BDU-da olmasından məmnunluğunu ifadə edib, apardığı elmi-tədqiqat işləri barədə danışıb. Daha sonra professor Haşem Elkassas “Qlobal ekoloji problemlər” mövzusunda mühazirə oxuyub, iştirakçıların mövzu ilə bağlı suallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 aprel 2018-ci il

BDU-da “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans keçirilir

“Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb
21/05/2018