Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Misir Ərəb Respublikasının Ayn Şəms Universitetinin professoru Ekologiya və torpaqşünasliq fakültəsinin tələbələri üçün mühazirə oxuyub

27/04/2018

Bakı Dövlət Universitetində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin müəllim-tələbə heyətinin Misir Ərəb Respublikasının Ayn Şəms Universitetinin Ətraf Mühit Araşdırmaları İnstitutunun direktoru, Ətraf mühit elmləri fakültəsinin dekanı professor Haşem Elkassas ilə görüş olub. Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov qonağı iştirakçılara təqdim edib. Bildirib ki, rektor, akademik Abel Məhərrəmovun dəvəti ilə universitetə gələn professor Haşem Elkassas universitetin Quba Tədris-təcrübə və İstirahət Mərkəzində çöl-tədris təcrübəsi keçən ekoloq-tələbələrə mühazirələr oxuyub.

Qonaq öz növbəsində, BDU-da olmasından məmnunluğunu ifadə edib, apardığı elmi-tədqiqat işləri barədə danışıb. Daha sonra professor Haşem Elkassas “Qlobal ekoloji problemlər” mövzusunda mühazirə oxuyub, iştirakçıların mövzu ilə bağlı suallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 aprel 2018-ci il

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018