Bakı Dövlət Universiteti və Baykal Dövlət Universitetləri arasında əməkdaşlığa dair saziş imzalanıb

13/10/2018

Bakı Dövlət Universiteti və Baykal Dövlət Universiteti (İrkutsk, RF) arasında elmi-tədris sahəsində əməkdaşlığa dair saziş imzalanıb.

Sənəd Bakıda keçirilən 12-ci Azərbaycan Beynəlxalq Təhsil və Karyera sərgisində imzalanıb. Sərgidə dünyanın 12 ölkəsindən 130 universitetin nümayəndələri iştirak edib.

Baykal Dövlət Universiteti 100 ildən artıq tarixə malikdir. Burada öncə maliyyə-iqtisadiyyat və mühəndis- iqtisadiyyat sahələrində mütəxəssislər hazırlanıb. Daha sonra ali məktəb çoxprofilli tədrisə keçib. Hazırda universitet Rusiyanın ali məktəbləri arasında 21-ci yerdə qərarlaşıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 13 oktyabr 2018-ci il.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib