Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələrinin “Atəşgah Sığorta”nın rəhbərliyi ilə görüşü təşkil olunub

05/10/2018

BDU-da Karyera, Praktika və Məzunlarla Əlaqə Mərkəzinin təşəbbüsü ilə “Atəşgah Sığorta”nın rəhbərliyinin Mexanika-riyaziyyat, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrinin tələbələrilə görüşü olub. Görüşdə  “Atəşgah Sığorta”nın İdarə Heyətinin sədr müavini Fuad İsmayılov, İnsan Resursları üzrə aparıcı mütəxəssis Zarina Qurbanova və  Pərakəndə Satış İdarəsinin rəisi Rüfət Ağazadə çıxış ediblər.

Şirkət və işə qəbul haqqında məlumatlar verilib və tələbələrin CV-ləri qəbul  olunub.

Qeyd edək ki, tədbirdə adıçəkilən fakültələrin müvafiq olaraq  riyaziyyat və kompüter elmləri ixtisasları üzrə rus bölməsi magistrantları və buraxılış kurslarında təhsil alan bakalavrlar iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 oktyabr 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.