Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Abdullah Gül Universitetinin rektoru BDU-da olub

14/04/2017

Türkiyənin Abdullah Gül Universitetinin rektoru,professor İhsan Sabuncuoğlu Bakı Dövlət Universitetində olub. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qonağı universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edərək, ona BDU haqqında məlumat verib.

Rektor, professor İhsan Sabuncuoğlu, öz növbəsində Bakı Dövlət Universitetində olmaqdan məmnunluğunu ifadə edib.

Universitetlərarası maraq doğuran sahələrdə əməkdaşlıq perspektivlərinin müzakirə edildiyi görüşdə Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova və Konsul-protokol şöbəsinin mütəxəssisi Kənan Vəkilov da iştirak edb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 aprel 2017-c il

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018