Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Abdullah Gül Universitetinin rektoru BDU-da olub

14/04/2017

Türkiyənin Abdullah Gül Universitetinin rektoru,professor İhsan Sabuncuoğlu Bakı Dövlət Universitetində olub. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qonağı universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edərək, ona BDU haqqında məlumat verib.

Rektor, professor İhsan Sabuncuoğlu, öz növbəsində Bakı Dövlət Universitetində olmaqdan məmnunluğunu ifadə edib.

Universitetlərarası maraq doğuran sahələrdə əməkdaşlıq perspektivlərinin müzakirə edildiyi görüşdə Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova və Konsul-protokol şöbəsinin mütəxəssisi Kənan Vəkilov da iştirak edb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 aprel 2017-c il

Elmin İnkişafı Fondu “Türk Dünyası Araşdırmaları” beynəlxalq qrant və “Aqrar tədqiqatlar” məqsədli qrant müsabiqələri elan edib

23/10/2018

Tələbələrimiz Qazaxıstanda beynəlxalq konfransda iştirak ediblər