Abdullah Gül Universitetinin rektoru BDU-da olub

14/04/2017

Türkiyənin Abdullah Gül Universitetinin rektoru,professor İhsan Sabuncuoğlu Bakı Dövlət Universitetində olub. Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor, professor İradə Əliyeva qonağı universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edərək, ona BDU haqqında məlumat verib.

Rektor, professor İhsan Sabuncuoğlu, öz növbəsində Bakı Dövlət Universitetində olmaqdan məmnunluğunu ifadə edib.

Universitetlərarası maraq doğuran sahələrdə əməkdaşlıq perspektivlərinin müzakirə edildiyi görüşdə Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova və Konsul-protokol şöbəsinin mütəxəssisi Kənan Vəkilov da iştirak edb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 aprel 2017-c il

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb