Abel Məhərrəmov İordaniyanın Ali Təhsil və Elmi Tədqiqatlar Nazirliyinin Baş katibini qəbul edib

25/11/2011

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İordaniyanın Ali Təhsil və Elmi Tədqiqatlar Nazirliyinin Baş katibi, siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru Mustafa əl-Advanı qəbul edib. Görüşdə İordaniyanın Azərbaycandakı səfiri Adil Məhəmməd Adayla da iştirak edib.

Rektor BDU haqqında qonaqlara məlumat verib, əsasən beynəlxalq əlaqələrindən danışıb. Mustafa əl-Advanı səfərinin məqsədinin Azərbaycanda ali təhsilin səviyyəsinin öyrənmək olduğunu açıqlayaraq, İordaniya Universitetinin BDU ilə əməkdaşlığa səmərəli nəticələr verəcəyini qeyd edib, xüsusən də nanotexnologiyalar sahəsində əməkdaşlığı vurğulayıb. Tərəflər tədqiqatçı, tələbə və müəllimlərin mübadiləsi, birgə layihə və proqramlarda iştirakı nəzərdə tutan memorandumun hazırlanması barədə razılığa gəliblər. Qonaqlar BDU-nun Nanotexnologiya Laboratoriyasında və digər elmi mərkəzlərində olublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 noyabr 2011-ci il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib