ABŞ-ın Mayami Universitetinin professoru BDU-da elmi seminar keçirəcək

08/06/2023

ABŞ-ın Mayami Universitetinin Geologiya, Ətraf Mühit və Yer Elmləri Departamentinin professoru Yıldırım Dilək iyunun 13-də saat 14.00-da Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Geologiya fakültəsində “Ofiolitlər və qlobal tektonika: zamanla okean yer qabığının formalaşmasında  tendensiyalar”  mövzusunda elmi seminar keçirəcək.

Yıdırım Dilək London Geologiya Cəmiyyətinin  və “Elsevier Science”, “Springer”, “Taylor&Francis Publisher” kimi nüfuzlu nəşriyyatlarda nəşr olunan yüksək impakt faktorlu  jurnalların həmredaktorudur. O, 30-dan artıq kitab və çoxcildli nəşrin redaktoru, 284 məqalənin müəllifi və həmmüəllifidir.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü