“Ali bitkilərin təyin edilməsi və oxuyan quşların monitorinqi” mövzusunda təlim Xızıda baş tutub

13/06/2013

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq birliyinin birgə təşkil etdiyi “Ali bitkilərin təyin edilməsi və oxuyan quşların monitorinqi” mövzusunda təlimin III hissəsi keçirilib. Təlim çərçivəsində işçi qrupun Xızı  rayonu Bakı Dövlət Universitetinin Altıağac təlim tədris-mərkəzində çöl təcrübəsi ezamiyyətləri baş tutub. Ekspedisiya zamanı obyektlərin ( ali bitkilərin (ot, kol və ağacların) müşahidəsi aparılmış, iki nüsxədə herbari nümunələri toplanıb və akustik dinləmələrlə oxuyan quşların növləri müəyyən edilib.

Həmin təlimdə Bioekologiya kafedrasının müəllim və əməkdaşları ilə yanaşı Biologiya fakültəsinin “Onurğalılar zoologiyası” və “Botanika” kafedrasının müəllim və əməkdaşları  da iştrak ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020

Biz də müsəlləh əsgərik!