02/06/2014

2014-cü il 16-20 may tarixlərində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq birliyinin birgə təşkil etdiyi “Ali bitkilərin təyin edilməsi və oxuyan quşların monitorinqi” mövzusunda təlimin sonuncu hissəsi keçirilib. Təlim çərçivəsində işçi qrupun Bakı Dövlət Universitetinin Quba rayonunda yerləşən Nügədi təlim tədris-mərkəzində çöl təcrübəsi ezamiyyətləri baş tutub. Ekspedisiya zamanı ali bitkilərin (ot, kol və ağacların) müşahidəsi aparılmış, herbari nümunələri toplanmış və akustik dinləmələrlə oxuyan quşların növləri müəyyən edilib.

Həmin təlimdə Bioekologiya kafedrasının müəllim və əməkdaşları ilə yanaşı Biologiya fakültəsinin “Onurğalılar zoologiyası”“Botanika” kafedrasının müəllim və əməkdaşları  da iştrak ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 02 iyun 2014-cü il.

Bakı Dövlət Universitetində Bilik Günü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Bilik Günü keçirilib
16/09/2019

BDU-nun Qazax filialında Bilik Günü qeyd olunub