Almaniyanın Beynəlxalq miqrasiya və inkişaf Mərkəzinin proqram koordinatoru və Almaniyanın Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-da olublar

16/05/2012

15 may 2012-ci il tarixində Almaniyanın Beynəlxalq miqrasiya və inkişaf Mərkəzinin proqram koordinatoru Elizabeth Richter M.A. və Almaniyanın Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) “Cənubi Qafqazda Biomüxtəlifliyin Davamlı İdarəolunması Proqramı” (BDİP)-nın rəhbəri Dr.Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetində olmuşdurlar. Görüşdə universitetin yeni yaradılmış Bioekologiya kafedrasında “bioekologiya” ixtisası üzrə beynəlxalq standartlara uyğun hazırlanmış proqram çərçivəsində gələcəkdə ingilis dilində tədrisin həyata keçirilməsi  üçün ekspertlərin 2 il müddətində BDU-da çalışması üçün  müzakirələr aparılmışdır. Görüşdə BDU-nun tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektor prof.İ.N.Əliyeva, elm və innovasiyalar üzrə prorektor prof.A.H.Kazımzadə və Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsinin Bioekologiya kafedrasının dosenti F.V.Sultanzadə iştirak etmişdirlər.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024