Almaniyanın Vürtsburg Universiteti yay məktəbi təklif edir

10/06/2010

BDU ilə Vürtsburg Universitetinin birgə layihəsi əsasında Almaniyanın Vürtsburg şəhərində 3 həftəlik yay məktəbi təşkil olunur. Proqramda 1 həftəlik alman dili və 2 həftəlik Beynəlxalq hüquq üzrə ixtisaslaşmış kursların keçirilməsi nəzərdə tutulur.

İştirak etmək istəyən tələbələr BDU-nun Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinə müraciət edə bilərlər. Yerlər məhduddur. Son qeydiyyat tarixi 15 İyun 2010-cu il tarixidir.

Sizi bu proqramda iştirakçı kimi görməkdən məmnun olardıq.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir