Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Anhoy Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da

29/06/2017

Çin Xalq Respublikasının Anhoy Universitetinin prorektoru Yu Baotaunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonaqları  universitetdə görməkdən məmnunluğunu ifadə edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, o cümlədən  ÇXR-in universitetləri ilə qurulan əməkdaşlıqdan  bəhs edib. BDU-da çin dili və ədəbiyyatının tədris olunduğunu vurğulayan rektor, Konfutsi İnstitutunun fəaliyyəti barədə danışıb,  bu  görüşün əməkdaşlıq əlaqələrinin genişlənməsinə təkan olacağını deyib.
Prorektor Yu Baotaun, öz növbəsində, xoş qarşılanmaya görə təşəkkür edib. Qonaq universitetlərarası əlaqələrin inkişafında maraqlı olduqlarını qeyd edib. Görüşdə bakalavriat və magistratura səviyyələrində ikili diplom proqramının təşkili, tələbə və müəllim mübadiləsi, birgə elmi əməkdaşlıq və s. məsələlər müzakirə edilib. Daha sonra nümayəndə heyəti tədris və elmi-tədqiqat laboratoriyalarında olublar.
Mətbuat və informasiya şöbəsi, 29 iyun 2017-ci il.

BDU-nun rektoru 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub

BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2017/2018-ci tədris ili üçün BDU-ya qəbul olmuş tələbələrin sənəd qəbulu prosesi ilə tanış olub, sonra universitetin həyətində tələbə və valideynlərlə görüşərək təbriklərini çatdırıb
16/08/2017

ABİTURİYENTLƏRİN NƏZƏRİNƏ!