Ardahan Universitetinin prorektoru BDU-da

25/11/2014

Bakı Dövlət Universitetində rektor, akademik Abel Məhərrəmov Ardahan Universitetinin prorektoru professor Gurkan Doğan, Azərbaycandakı təmsilçi Kadir Kesim və Zerbalı İmanovla görüşüb. Rektor Abel Məhərrəmov ölkələrarsı qardaşlıq, dostluq münasibətlərindən, bütün sahələrdə uğurlu əməkdaşlıqdan, həyata keçirilən layihələrdən danışıb. Rektor universitet barədə qonaqlara ətraflı məlumat verib, universitetin beynəlxalq əlaqələrindən, o cümlədən Türkiyə universitetləri ilə qurulan əlaqələrdən bəhs edib. Elm, təhsil sahəsində qardaş ölkənin universistetlərilə birgə əməkdaşlığın əhəmiyyətini xüsusi vurğulayan rektor A.Məhərrəmov bu istiqamətdə atılan addımları yüksək dəyərləndirib. Qonaqlar ölkəmizə səfər etmələrindən, o cümlədən Azərbaycanın qocaman ali təhsil ocağı BDU-da olmalarından məmnunluqlarını ifadə ediblər. Universitetlərarası əlaqələrin bundan sonra da yüksələn xətlə inkişafının vacibliyini vurğulayıblar. Qonaqlar universitetin laboratoriyaları, müxtəlif mərkəzlərilə yaxından tanış olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 noyabr 2014-cü il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!

28/03/2024

Ötən il BDU-nun Tarix fakültəsinin əməkdaşlarının 4 dərslik və 15 dərs vəsaiti dərc olunub

28/03/2024

BDU-nun Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində 2024-2026-cı illərdə aparılacaq elmi tədqiqat işləri müzakirə olunub