ATV Xəbər: BDU-da onlayn imtahan sessiyası tələbələrin yüksək aktivliyi ilə davam edir

12/06/2020

Artıq beş gündür ki, Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 2019/2020-ci tədris ilinin yaz semestrinin imtahan sessiyası onlayn formada davam edir.
Bu günə qədər BDU-da bakalavriat pilləsində təhsil alan 649 qrup üzrə 14543 tələbə imtahanlarda iştirak edib. Magistratura pilləsində isə 240 ixtisaslaşmada 175 fənn üzrə 699 magistrant müvəffəqiyyətlə imtahan verib.
İmtahanlar onlayn şəkildə Microsoft Teams platforması üzərindən həyata keçirilir.
Azad Azərbaycan televiziya kanalı yaz semestrinin onlayn imtahan sessiyasını işıqlandırıb.

TV Xəbər: "BDU-da onlayn imtahan sessiyası tələbələrin yüksək aktivliyi ilə davam edir"

BDU-da Qarabağ ruhu

Qarabağlı fəxrlərimizin ruhu şad olur
23/11/2020