Azərbaycanlı alimin həmmüəllifi olduğu məqalə impakt faktorlu jurnalda işıq üzü görüb

03/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Biofizika və molekulyar biologiya kafedrasının professoru, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru Rövşən Xəlilovun və Zavoyskiy adına Kazan Fiziki-Texniki İnstitutunun professoru, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru Andrey Stepanovun həmmüəllifi olduqları məqalə çapdan çıxıb.

Məqalə ”Clarivate Analytics” beynəlxalq bazasında referatlaşdırılmış  “Vacuum” impakt faktorlu (İF 2,067) jurnalında dərc edilib.

Qeyd edək ki, son bir il ərzində professor Rövşən Xəlilovun həmmüəllifi olduğu məqalələr impakt faktoru yüksək olan bir neçə nüfuzlu jurnalda (“Artificial cells, nanomedicine, and biotechnology” İF 3,026; “International Journal of Biological Macromolecules” İF 3,9; Drug development and industrial pharmacy” İF 1,9; “Experimental oncology“ İF 0,51; “Micro & Nano Letters“ İF 0,43və s.) çapdan çıxıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 may 2019-cu il.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024