AzTV ilə BDU-nun birgə hazırladığı “Uğur düsturu”nun yeni buraxılışı

18/02/2021

Azərbaycan Dövlət Televiziyası (AzTV) ilə Bakı Dövlət Universitetinin birgə hazırladığı “Uğur düsturu” verilişinin yeni buraxılışında BDU-nun Nanoraşdırmalar Elmi-tədqiqat Mərkəzinin gənc tədqiqatçıları və tələbələr öz uğurlarından danışıblar. Tələbələr eyni zamanda laboratoriyadakı praktik işlərini nümayiş etdiriblər.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib