Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatlı I kurs tələbələri ilə görüşə start verib

25/09/2018

Görüşdə TGT sədri İsmayıl Kərimov, sədr müavini Leyla Kazımova, İnsan Resusları Departamentinin rəhbəri Səma Əskərli ,Cografiya fakültəsinin sədri Şəfiqə Hacıyeva və idarə heyətinin üzvləri  iştirak ediblər. İsmayıl Kərimovun çıxışı ilə başlayan iclasda  Coğrafiya və Geologiya fakültəsinin tələbələrinə Tələbə Gənclər Təşkilatı haqqında  geniş məlumatlar verilib. Tələbələr eyni zamanda TGT-nin fəaliyyət istiqamətləri gördüyü işlər, gələcək planlar departamentlər və klublar barəsində məlumatlar əldə ediblər. Tədbirdə tələbələrin təhsil və ictimai fəaliyyətində Tələbə Gənclər Təşkilatının rolu xüsusi qeyd olunub. Görüşün sonunda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 25 sentyabr 2018-ci il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər