Bakı Dövlət Universitetində ERASMUS MUNDUS layihəsi çərçivəsində məlumat günü keçirilib

14/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ERASMUS MUNDUS məlumat günü keçirilib. BDU artıq ikinci ildir ki, Erasmus Mundus layihəsinə qoşulub və hazırda universitet 4 layihədə partnyor olaraq iştirak edir: ALRAKİS (koordinator Corc Avqust Göttinqen Universiteti, Almaniya), ELECTRA (koordinator Oldenburq Universiteti, Almaniya), ALRAKİS II (koordinator Corc Avqust Göttinqen Universiteti, Almaniya), EUROEAST (koordinator Torino Universiteti, İtaliya). Görüşdə ALRAKİS, ALRAKİS II və ELECTRA layihələrinin regional koordinatoru olan İlia Dövlət Universitetinin (Gürcüstan) Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin müdiri Nino Dvalidze Bakı Dövlət Universitetinin qoşulduğu ELECTRA və ALRAKİS II layihələr haqqında tələbələrə ətraflı məlumat verib. Layihə çərçivəsində BDU-nun tələbələri Avropanın qabaqcıl universitetlərində təhsillərini bakalavr, magistratura, doktorantura pillələri üzrə davam etdirmək imkanını əldə edəcəklər. Bundan əlavə, universitetin müəllimləri də layihədə iştirak edə bilər və Avropa universitetlərində staj keçə bilərlər. Qeyd olunan müddət ərzində BDU-nun bir əməkdaşı, iki tələbəsi Almaniyanın Corc Avqust Göttinqen Universitetinə layihə ilə keçib, Avropa universitetlərindən iki tələbə 2013-cü ildə BDU-ya təhsillərini davam etdirməyə gələcəklər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 dekabr 2012.

Təhsildən yazan jurnalistlər BDU mətbuat xidmətini birinci etdilər

22/07/2019

BDU hansı beynəlxalq reytinq agentliklərində təmsil olunur?

22/07/2019

BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib