Bakı Dövlət Universitetində ERASMUS MUNDUS layihəsi çərçivəsində məlumat günü keçirilib

14/12/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ERASMUS MUNDUS məlumat günü keçirilib. BDU artıq ikinci ildir ki, Erasmus Mundus layihəsinə qoşulub və hazırda universitet 4 layihədə partnyor olaraq iştirak edir: ALRAKİS (koordinator Corc Avqust Göttinqen Universiteti, Almaniya), ELECTRA (koordinator Oldenburq Universiteti, Almaniya), ALRAKİS II (koordinator Corc Avqust Göttinqen Universiteti, Almaniya), EUROEAST (koordinator Torino Universiteti, İtaliya). Görüşdə ALRAKİS, ALRAKİS II və ELECTRA layihələrinin regional koordinatoru olan İlia Dövlət Universitetinin (Gürcüstan) Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin müdiri Nino Dvalidze Bakı Dövlət Universitetinin qoşulduğu ELECTRA və ALRAKİS II layihələr haqqında tələbələrə ətraflı məlumat verib. Layihə çərçivəsində BDU-nun tələbələri Avropanın qabaqcıl universitetlərində təhsillərini bakalavr, magistratura, doktorantura pillələri üzrə davam etdirmək imkanını əldə edəcəklər. Bundan əlavə, universitetin müəllimləri də layihədə iştirak edə bilər və Avropa universitetlərində staj keçə bilərlər. Qeyd olunan müddət ərzində BDU-nun bir əməkdaşı, iki tələbəsi Almaniyanın Corc Avqust Göttinqen Universitetinə layihə ilə keçib, Avropa universitetlərindən iki tələbə 2013-cü ildə BDU-ya təhsillərini davam etdirməyə gələcəklər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 dekabr 2012.

BDU-da 12 noyabr – Konstitusiya Günü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 12 noyabr- Konstitusiya Günü ilə bağlı tədbir keçirilib
12/11/2019

BDU-da Bayraq Gününə həsr edilmiş tədbir keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) 9 noyabr - Dövlət Bayrağı Günü qeyd olunub.
08/11/2019

BDU THİK “Üç rəngin kölgəsində” adlı fləşmob keçirib

Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi "Üç rəngin kölgəsində!" adlı fləşmob keçirib
08/11/2019