Bakı Dövlət Universitetinin Debat Klubu çempion olub

05/12/2018

"Respublika Gənclər Debat Forumu:  Payız 2018"  layihəsində Bakı Dövlət Universitetinin Debat Klubu 6 komanda ilə iştirak edib.

“Dövlətlərin sahib olduğu hərbi güc dövlətlərarası sivil münasibətlərin inkişafında effektiv rol oynayır” mövzusunda  keçirilən tədbirdə BDU Debat Klubu Azərbaycan və rus bölmləri üzrə təmsil olunub.

Azərbaycan bölməsi üzrə finalda “Əl-Qərəz” və “Hər ehtimala qarşı” (AzMİU DK) komandaları arasında aparılan debat oyunu nəticəsində BDU Debat Klubu çempion olub.
Rus bölməsi üzrə isə finalda BDU-nun “Angelı Dyavola”  komandası qalib olub.

"Ən yaxşı natiqlər" siyahısında Nərgiz Əlövsətli 2-ci yerə layiq görülüb, rus bölməsi üzrə "Ən yaxşı hakim" isə Emil Zadayev  olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 dekabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində Bilik Günü keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Bilik Günü keçirilib
16/09/2019

BDU-nun Qazax filialında Bilik Günü qeyd olunub