17/04/2014

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən Konfutsi İnstitutu ilə “ADA” Universiteti arasında əməkdaşlıq haqqında saziş imzalanıb.
Sazişi “ADA” Universitetinin rektoru, xarici işlər nazirinin müavini Hafiz Paşayev, Konfutsi İnstitutunun direktorları – Çin tərəfdən xanım Hu Fenhua və Azərbaycan tərəfdən Oqtay Cəlilbəyli imzalayıblar. Sənədin imzalanmasında məqsəd “ADA” Universitetinin tələbələri tərəfindən Çin dilinin öyrənilməsinin təşkili, dil və mədəniyyətinin təbliğ edilməsidir.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 17 aprel 2014-cü il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb