17/04/2014

Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən Konfutsi İnstitutu ilə “ADA” Universiteti arasında əməkdaşlıq haqqında saziş imzalanıb.
Sazişi “ADA” Universitetinin rektoru, xarici işlər nazirinin müavini Hafiz Paşayev, Konfutsi İnstitutunun direktorları – Çin tərəfdən xanım Hu Fenhua və Azərbaycan tərəfdən Oqtay Cəlilbəyli imzalayıblar. Sənədin imzalanmasında məqsəd “ADA” Universitetinin tələbələri tərəfindən Çin dilinin öyrənilməsinin təşkili, dil və mədəniyyətinin təbliğ edilməsidir.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 17 aprel 2014-cü il.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib