Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında seminar keçirilib

20/12/2017

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında ABŞ səfirliyi TAMAS Regional İnkişaf İctimai Birliyi ilə birgə tədris proqramı əsasında təşkil edilmiş seminar keçirilib. Seminarda filialda təhsil alan yuxarı kurs tələbələri iştirak edib.

Qonaqlar əvvəlcə filialın tədris şəraiti, laboratoriyalarla tanış olublar. Sonra Heydər Əliyev adına auditoriyada “İnsan alveri və gender bərabərliyi” mövzusunda seminar keçirilib. Avrasiya insan hüquqları bölməsində proqram koordinatoru vəzifəsində çalışan Xayme Kordsu çıxış edib. Gender bərabərliyindən, cəmiyyətdəki qadın zorakılğından söz açan məruzəçi öz fikir və mülahizələrini bölüşüb.

Seminar zamanı Xayme Kordsu tələbələri maraqlandıran sualları da cavablandırıb.

Elçin İSMAYIl,

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialının Mətbuat Xidmətinin rəhbəri

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib