BDU dekanı Moskvada II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransda çıxış edib

05/05/2015

Moskvada 1941-1945-ci illər Böyük Vətən Müharibəsində sovet xalqının Qələbəsinin 70 illik yubileyinə həsr olunmuş II Beynəlxalq elmi-praktiki konfrans keçirilib. Tədbirdə tarix fakültəsinin dekanı Azad Rzayev "Azərbaycanın neft-kimya sənayesi Böyük Vətən müharibəsi illərində" məruzəsi ilə çıxış edib. Konfrans iştirakçıları Dövlət Dumasının, Rusiya Federasiyası Federal Məclisinin sədri Sergey Narışkinlə görüşüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 04 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib