BDU ilə MFTİ əməkdaşliği genişləndirir

22/12/2010

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Moskva Fizika-Texniki İnstitutunun (MFTI) birinci prorektoru, professor  Timofey Kondranini və bu institutun ümumi və tətbiqi fizika fakültəsinin dekanı, professor Mixail Trunini qəbul edib. T.Kondranin BDU ilə təmsil etdiyi İnstitutun əlaqələrinin genişləndirilməsində maraqlı olduğunu bildirib, MFTİ-də oxuyan azərbaycanlı tələbələrin sayının artırılmasını vacib olduğunu söyləyib. Qonaqların fikirləri ilə həmrəy olduğunu bildirən akademik Abel Məhərrəmov Moskva Fizika-Texniki İnstitutu ilə səmərəli və işlək əməkdaşlıgın mümkünlüyünü vurgulayaraq, bu məsələyə daha çox diqqət ayıracagını  deyib. Sonra qonaqlar  BDU-nun laboratoriyaları və elmi mərkəzləri ilə tanış olublar.

BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsi

Mərkəzi Bank BDU tələbələri üçün infosessiya keçirib