“BDU könüllüləri” təşkilatının sədri təltif edilib

02/02/2024

Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətində 2 fevral – Azərbaycan Gəncləri Günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib.

Tədbirdə Bakı Dövlət Universitetinin “BDU könüllüləri” təşkilatının sədri Nərmin Heydərova 2023-cü ildə Yasamal rayonunun ictimai-siyasi həyatında səmərəli fəaliyyətinə görə xüsusi diplomla təltif edilib.

Təşkilatın sədri Nərmin Heydərovanı təbrik edir, gələcək fəaliyyətində uğurlar arzulayırıq!

Qeyd edək ki, “BDU könüllüləri” təşkilatı 2019-cu ildən fəaliyyət göstərir. BDU könüllüləri Universitetin və ölkəmizin ictimai həyatında aktiv iştirak edirlər. Təşkilat hazırda öz ətrafında 1000-ə yaxın tələbəni birləşdirir.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü