BDU əməkdaşları Almaniyada olublar

27/01/2013

20-27-yanvar 2013-cü il tarixləri arasında Almaniyanın “Jade Hochschule” universitetində  Bakı Dövlət Universitetinin udmuş olduğu “Bakalvr və magistr pillələri üçün turizmin davamlı idarə edilməsinin yeni modullarının inkişafı” beynəlxalq proqramın hazırlanması” adlı (QRANT №530561 – TEMPUS – 2012-1-DE-TEMPUS-JPCR) layihə çərçivəsində məsləhətləşmə və tanışlıq xarakteri daşıyan ilkin görüş keçirilib. Sözügedən görüşdə BDU-nu Bioekologiya kafedrasının müdiri, professor Nərminə Sadıqova və dosenti Firuzə Sultan-zadə  təmsil ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 27 yanvar 2013-cü il.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib