Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU əməkdaşlarının övladları üçün Yeni il şənliyi keçirilib

04/01/2018

Dekabrın 30-da Bakı Dövlət Universitetində Yeni il şənliyi keçirilib. Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə keçirilən tədbiri HİK-in sədri, dosent Fikrət Şiriyev açaraq universitetin rəhbərliyi və bütün kollektivi adından uşaqları və valideynləri Həmrəylik günü və Yeni il münasibətilə təbrik edib.  Universitet əməkdaşlarının övladları üçün təşkil edilən bu tədbirdə Gənc Tamaşaçılar Teatrının peşəkar aktyorları Şaxta baba və Qar qız rolunda şənliyi açıb, sonra  həmin teatr “Qoğalın nağılı” tamaşasını göstərib.  Tədbirdə uşaqlara maraqlı yeni il hədiyyələri paylanb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 yanvar 2018-ci il.

BDU-nun professoru Tehranda konfransda çıxış edib

13/07/2018

Növbəti tyutor kursu başa çatıb

12 namizədin hər biri A-sertifikatına layiq görülüb