Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU “Ən yaxşı ideya və strategiyaya malik Koreya mərkəzi” nominasiyasının qalibi olub

10/11/2017

Koreya Respublikasının Seul şəhərində universitetlərdə Koreya mərkəzlərinin fəaliyyətləri ilə bağlı II Ümumi konfrans keçirilib. Koreyanın Təhsil, elm və texnologiya nazirliyi və Milli İnformasiya Agentliyinin birgə təşkilatçılığı ilə baş tutan konfransda 38 ölkənin Koreya mərkəzlərinin nümayəndələri iştirak ediblər.
Bakı Dövlət Universitetini Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsinin əməkdaşı, mühəndis-proqramçı Sevinc Vəliyeva təmsil edib. Onun “BDU Koreya Mərkəzinin gələcək strategiyası və planı” mövzusunda məruzəsi maraqla dinlənilib və konfransın toplusunda dərc edilməsi nəzərdə tutulub.
Daha sonra müxtəlif nominasiyalar üzrə nəticələr açıqlanıb və Bakı Dövlət Universitetinin Koreya Mərkəzi “Ən yaxşı ideya və strategiyaya malik Koreya Mərkəzi” adlı nominasiyanın qalibi olub.
Qeyd edək ki, konfransda universitetin informasiya idarəetmə sistemi, mərkəzin ümumi məlumatlarının qeydiyyata alınması, rəsmi tədbirlərin paylaşılması və idarə edilməsi, məzmunların yüklənməsi və dəyişdirilməsi, əlillər üçün yardımçı qurğu və onun işlədilməsi, cihazların nümayişi və s. mövzularda təqdimatlar olub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 10 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb