BDU rektoru “Gənc istedadlar” liseyinin məzunu, Sinqapur Milli Universitetində təhsil alan Nəriman Şirinli ilə görüşüb

19/06/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru Elçin Babayev BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunu, hazırda Sinqapur Milli Univeristetində (National University of Singapore - NUS) kimya mühəndisliyi ixtisası üzrə təhsil alan Nəriman Şirinli ilə görüşüb.

Rektor qeyd edib ki, BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının demək olar hamısı dünyanın və ölkənin aparıcı universitetlərinə qəbul olurlar.  Kimya üzrə yerli və beynəlxalq olimpiadaların qalibi Nəriman Şirinli də “Gənc istedadlar” liseyinin fəxri məzunlarındandır.

Rektor Nəriman Şirinlinin təhsili, tələbə həyatı, planları ilə maraqlanıb, ona uğurlar arzulayıb.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü