BDU rektoru universitetin jurnalist əməkdaşlarını Milli Mətbuat Günü münasibətilə qəbul edib

22/07/2019

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev Jurnalistika fakültəsinin və Mətbuat və informasiya şöbəsinin bir qrup əməkdaşı ilə görüşüb, onları 22 iyul - Milli Mətbuat Günü münasibətilə təbrik edib.
Görüşdə jurnalistika sahəsində ixtisaslaşmalar, sahə jurnalistikası, tələbələrin ölkənin ən nüfuzlu media qurumlarında təcrübə keçmələri üçün əlverişli şəraitin yaradılması, jurnalistika ilə bağlı nəşrlərin təkmilləşdirilməsi məsələləri müzakirə edilib. Eyni zamanda, Jurnalistika fakültəsinin Tədris-teleradio studiyasında müxtəlif məzmunlu verilişlərin hazırlanması, tələbə yaradıcılığına geniş yer verilməsi istiqamətində də fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 iyul 2019-cu il.

KİV-də yayımlananlar

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nin Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

23/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb