BDU THİK növbəti dəfə respublikada ən yaxşı tələbə həmkarlar təşkilatı adına layiq görüldü

21/10/2011

Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi respublikamızda mövcud olan Həmkarlar İttifaqı Komitələri və ilk təşkilatları içərisindən aktiv və yüksək keyfiyyətli fəaliyyəti ilə seçilən ən yaxşı təşkilatları müəyyən etmək məqsədi ilə “Ən yaxşı ilk həmkarlar ittifaqı komitəsi” adlı müsabiqə elan edib. Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi də bu müsabiqədə iştirak edib. Müsabiqədə universiteti filologiya fakültəsinin Tələbə Həmkarlar Təşkilatı təmsil edib. Sözü gedən müsabiqə bir neçə turdan ibarət olub, altı aydan artıq müddət ərzində davam edib. Uzun sürən seçimlərdən sonra Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi, filologiya fakültəsinin Tələbə Həmkarlar Təşkilatı, Respublika Tələbə Həmkarlar Təşkilatları arasında birinci yerə layiq görülüb.

Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsinin sədri, millət vəkili Səttar Mehbalıyev kütləvi-informasiya vasitələrinin iştirakı ilə keçirilən təqdimat mərasimində Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərovu və filologiya fakültəsi Tələbə Həmkarlar Təşkilatının sədri Elməddin Əmirovu təbrik edib, qalibi 100 AZN pul mükafatı və xüsusi diploml ilə təltif edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 oktyabr 2011-ci il.

BDU-da "Yaşıl dünya naminə həmrəylik ili" çərçivəsində təmizlik aksiyası

18/04/2024

BDU-da Ümumdünya Kitab və Müəlliflik Hüququ Gününə həsr olunmuş Kitab Sərgisi keçiriləcək

18/04/2024