BDU tələbələri pulsuz ingilis dilini öyrənə biləcəklər

22/10/2014

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə həmkarlar ittifaqı komitəsinin (BDU THİK) təşkilatçılığı ilə pulsuz ingilis dili conversationları keçiriləcək.
BDU THİK-nin İctimaiyyətlə əlaqələr departamentinin rəhbəri Rəşid Mustafazadənin saytımıza verdiyi məlumata görə, ingilis dili conversationları hər həftənin şənbə günü peşəkar müəllimlər tərəfindən aparılacaq. Bakı Dövlət Universiteti tələbələri üçün nəzərdə tutulan bu layihənin məqsədi ingilis dilini təkmilləşdirmək istəyən, lakin müəyyən səbəblərdən bunu edə bilməyən tələbələrə universitet divarlarını tərk etmədən imkan yaratmaq və dəstək olmaqdır", - deyə departamentdən bildirilib. Conversationlara qatılmaq istəyən BDU tələbələrinin THİK-ə müraciət etmələri yetərlidir. Bunun üçün tələbələr bduthik@gmail.com elektron poçtu və ya 012 539 05 43 telefon nömrəsi vasitəsilə əlaqə saxlaya bilərlər.Qeyd olunur ki, gələcəkdə rus və digər dillər üzrə conversation və dərslərin keçirilməsi planlaşdırılır.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 22 oktyabr 2014-cü il.

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Himayəçilər Şurası yaradılıb

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının tərkibini təsdiq edib