Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU tələbələri pulsuz ingilis dilini öyrənə biləcəklər

22/10/2014

Bakı Dövlət Universitetində Tələbə həmkarlar ittifaqı komitəsinin (BDU THİK) təşkilatçılığı ilə pulsuz ingilis dili conversationları keçiriləcək.
BDU THİK-nin İctimaiyyətlə əlaqələr departamentinin rəhbəri Rəşid Mustafazadənin saytımıza verdiyi məlumata görə, ingilis dili conversationları hər həftənin şənbə günü peşəkar müəllimlər tərəfindən aparılacaq. Bakı Dövlət Universiteti tələbələri üçün nəzərdə tutulan bu layihənin məqsədi ingilis dilini təkmilləşdirmək istəyən, lakin müəyyən səbəblərdən bunu edə bilməyən tələbələrə universitet divarlarını tərk etmədən imkan yaratmaq və dəstək olmaqdır", - deyə departamentdən bildirilib. Conversationlara qatılmaq istəyən BDU tələbələrinin THİK-ə müraciət etmələri yetərlidir. Bunun üçün tələbələr bduthik@gmail.com elektron poçtu və ya 012 539 05 43 telefon nömrəsi vasitəsilə əlaqə saxlaya bilərlər.Qeyd olunur ki, gələcəkdə rus və digər dillər üzrə conversation və dərslərin keçirilməsi planlaşdırılır.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 22 oktyabr 2014-cü il.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək.
02/08/2018