BDU tələbələri yenə birinci oldular

02/12/2011

Dekabrın 1-də  Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin  (BDU  THİK)  təşkilatçılığı ilə “Heydər Əliyev Məktəbi”ndə Parlament Jurnalistləri Birliyinin həyata keçirdiyi “Deputat-tələbə əməkdaşlığı” layihəsinin qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə açan BDU-nun prorektoru, professor Sani Hacıyev tədbir iştirakçılarını və tədbirə təşrif buyurmuş millət vəkili Vahid Əhmədovu,  Parlament Jurnalistləri Birliyinin sədri Elşad Eyvazlını salamlayaraq qonaqları Bakı Dövlət Universitetində gördüklərindən məmnunluq hissi keçirdiyini bildirib. Daha sonra çıxış edən deputat Vahid Əhmədov sözügedən layihənin əhəmiyyətindən danışıb və bu layihənin uzunmüddətli olacağını bildirib. Vahid Əhmədov çıxışının sonunda layihənin ilk qalibi, BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin IV kurs tələbəsi Fatimə Kərimliyə komputer dəsti hədiyyə edib.

Tədbir tələbələrin aktiv iştirakı ilə diskusiyya şəklində sona yetib.

THİK  İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamenti

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib