BDU və DOST Agentliyinin sosial sahədə müasir dövlət xidmətlərinə dair elmi-praktiki konfransına qeydiyyat davam edir

17/11/2023

Azərbaycan xalqının Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin 100 illik yubileyi, Dayanıqlı və Operativ Sosial Təminat (DOST) Agentliyinin 5 illiyinə həsr olunmuş “Sosial sahədə müasir dövlət xidmətlərinin formalaşmasının elmi paradiqması” mövzusunda elmi-praktiki konfrans keçiriləcək.

DOST Agentliyinin və Bakı Dövlət Universitetinin birgə təşkil edəcəkləri konfrans dekabrın 15-də BDU-da keçiriləcək. Konfrans materialları jurnal formasında BDU və DOST Agentliyinin rəsmi saytlarında yerləşdiriləcək, eləcə də çap formatında nəşr olunacaq.

\Konfransda iştirak etmək istəyən şəxslər məqalələrini 2023-cü il dekabrın 5-dək conference_2023@sosial.gov.az elektron poçt ünvanına göndərə və ya Əmək və Əhalinin Sosial Müdafiəsi Nazirliyinin tabeliyindəki Dayanıqlı və Operativ Sosial Təminat Agentliyinin Bakı şəhəri, İsmayıl Qutqaşınlı küçəsi, 86 ünvanına birbaşa təqdim edə bilərlər.

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub