BDU və YAP-ın birgə təşkilatçılığı ilə Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illik yubileyi ilə bağlı Beynəlxalq elmi konfrans keçiriləcək

14/02/2023

Bakı Dövlət Universiteti (BDU) və Yeni Azərbaycan Partiyasının (YAP) birgə təşkilatçılığı ilə Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş beynəlxalq elmi konfrans keçiriləcək. Məlum olduğu kimi, Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2022-ci il 29 sentyabr tarixli Sərəncamı ilə 2023-cü il "Heydər Əliyev İli” elan edilib. Bununla əlaqədar olaraq Universitetin Elmi Şurasının 2022-ci il 28 dekabr tarixli iclasında BDU-nun Tədbirlər Planı müzakirə edilərək təsdiq olunub. Tədbirlər Planına uyğun olaraq 2023-cü il 26 aprel tarixində Yeni Azərbaycan Partiyası ilə birlikdə beynəlxalq səviyyəli konfransın keçirilməsi planlaşdırılır. Konfransda tarix, siyasi elmlər və hüquq kimi sahələr üzrə ölkəmizdə və dünyada tanınmış siyasi xadimlərin, alimlərin iştirakı nəzərdə tutulur.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü