Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da Fransa səfirliyi əməkdaşlarının SABAH qrupları tələbələri ilə görüşü keçirilib

11/11/2017

Bakı Dövlət Universitetində Fransa səfirliyinin nəzdində fəaliyyət göstərən Fransa  Mədəniyyət Mərkəzi nümayəndələrinin  SABAH qrupları tələbələri ilə görüşü keçirilib.  SABAH qruplarıII, III, və IV kurs tələbələri ilə keçirilən görüşdə Fransa Mədəniyyət Mərkəzinin əməkdaşı Leyla Əliyeva təqdimatla çıxış edib. O, tələbələrə fransız dilinin güzəştli əsaslarla tədrisinin əhəmiyyətindən, bu dili müəyyən olunmuş səviyyədə mənimsədikdən sonra Fransa universitetlərində ödənişsiz təhsil almaq imkanlarından bəhs edib. Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb