Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da Fransa səfirliyi əməkdaşlarının SABAH qrupları tələbələri ilə görüşü keçirilib

11/11/2017

Bakı Dövlət Universitetində Fransa səfirliyinin nəzdində fəaliyyət göstərən Fransa  Mədəniyyət Mərkəzi nümayəndələrinin  SABAH qrupları tələbələri ilə görüşü keçirilib.  SABAH qruplarıII, III, və IV kurs tələbələri ilə keçirilən görüşdə Fransa Mədəniyyət Mərkəzinin əməkdaşı Leyla Əliyeva təqdimatla çıxış edib. O, tələbələrə fransız dilinin güzəştli əsaslarla tədrisinin əhəmiyyətindən, bu dili müəyyən olunmuş səviyyədə mənimsədikdən sonra Fransa universitetlərində ödənişsiz təhsil almaq imkanlarından bəhs edib. Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 noyabr 2017-ci il.

ELAN

23/02/2018

BDU-nun Hüquq fakültəsinə yeni ixtisaslaşmalar verilib

23/02/2018