BDU-da Çingiz Abdullayevlə görüş keçirilib

05/05/2015

Bakı DövlətUniversitetində filologiya fakültəsinin və Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinintəşkilatçılığı ilə  məşhuryazıçı-publisist Çingiz Abdullayevintələbələrlə görüşü keçirilib.  Tədbirdə universitetictimaiyyətivə müxtəliffakültə tələbələriiştirakediblər.  Görüşünəsasməqsəditələbələrinmütaliə vərdişləriniinkişafetdirmək, bədiiədəbiyyatamarağını artırmaqvə buvasitə ilə gənclərin ümumidünyagörüşü, intellektualsəviyyəsininyüksəlməsinə nailolmaqdır. Çıxış edən ÇingizAbdullayevtələbələribədiiədəbiyyatoxumağadəvətedib.  Tədbirdə 300-dənçox tələbə iştirakedib. Yazıçı tələbələrinsuallarını cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 may 2015-ci il.

BDU-da Qarabağ ruhu

Qarabağlı fəxrlərimizin ruhu şad olur
23/11/2020

Kimya fakültəsində onlayn görüş keçirilib