BDU-da “Kristalların rentgen quruluş analizi ilə öyrənilməsi” mövzusunda onlayn mühazirə keçirilib

22/05/2020

Mayın 22-də Bakı Dövlət Universitetinin Kimya fakültəsinin “Zərif üzvi sintez” ETL-nın aparıcı elmi işçisi, Portuqaliyanın Lissabon Universitetində uzunmüddətli elmi ezamiyyətdə olan kimya üzrə fəlsəfə doktoru Ataş V. Qurbanov BDU-nun tələbələri üçün “Kristalların rentgen quruluş analizi ilə öyrənilməsi” mövzusunda onlayn mühazirə keçib.

“Kristalların rentgen quruluş analizi ilə öyrənilməsi” mövzusunda təqdimatla çıxış edən kimya üzrə fəlsəfə doktoru Ataş V. Qurbanov kristallar və kristallik maddə, həndəsi, fiziki və kimyəvi  kristalloqrafiya, kristalların forma və daxili quruluşları, rentgenstruktur analiz barəsində ətraflı məlumat verib.

Microsoft Teams platforması üzərindən təşkil olunmuş dərs iştirakçıların böyük marağına səbəb olub.

Onlayn mühazirə sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

BDU tələbələri sosial problemlərin həllində müasir texnologiyaların tətbiqi imkanları haqqında məlumatlandırılıblar

22/04/2024

BDU-nun magistrantı Çexiyanın Karlova Universitetinin doktoranturasına qəbul olub

22/04/2024