BDU-da Əməkdar jurnalist Səadət Məmmədova ilə görüş

26/05/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsində Əməkdar jurnalist Səadət Məmmədovanın III kurs tələbələri ilə görüşü keçirilib.

Səadət Məmmədova televiziya jurnalistikasında informasiya istehsalı, yayımı, xəbərin önəmi, peşəkar kadrlara verilən tələblərdən bəhs edib, müəllif verilişlərinin hazırlanması prosesi barədə təcrübələrini bölüşüb. Səadət Məmmədova uğurlu jurnalist olmağın sirləri, informasiya ilə işləməyin üsulları, jurnalistikanın cəmiyyətdə rolu və medianın əhəmiyyətindən danışıb.

İnteraktiv keçən görüşdə qonaq tələbələrin suallarını cavablandırıb.

Qeyd edək ki, Səadət Məmmədova Azərbaycan Mətbuat Şurasının sədr müavini, “Azad Azərbaycan” telekanalının prezidentinin informasiya yayımı üzrə müşaviridir. O, eyni zamanda kanalda “Ağdam və mən” verilişinin müəllifidir.

BDU-da SABAH qruplarına tələbə qəbulu haqqında infosessiya

29/05/2024

BDU-da elmi seminar: "Məhəmməd Füzuli və Şərq kitаb mədəniyyəti”

BDU Yaponiyanın Tsukuba Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb