BDU-nun dosenti Türkiyədə məruzə edib

23/06/2015

İstanbul Böyükşəhər Bələdiyyəsi, ABŞ-ın Nebraska Omaha Universiteti və Ensar Fondunun əməkdaşlığı ilə Türkiyədə "Beynəlxalq kino və din simpoziumu" keçirilib. Simpoziumda Azərbaycan, ABŞ, Bosniya və Herseqovina, Bolqarıstan, Əlcəzair, Danimarka, Kanada, Portuqaliya, Ukrayna, Malayziya, İrlandiya, İran, İngiltərə, Finlandiya, Hindistan, Hollandiya, Rumıniya, Tunis və Pakistandan alimlər iştirak edib. Müxtəlif mənşə, dil, din və mədəniyyətlərin nümayəndələri kino və din, həmçinin  bunların şəxsiyyətin formalaşmasına təsirindən  danışıblar.

Simpoziumda ölkəmizi Bakı Dövlət Universitetinin  Pedaqogika kafedrasının dosenti Kamalə Qəhrəmanova təmsil edib və onun məruzəsi maraqla qarşılanıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 23 iyun 2015-ci il.

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Rafiq Həşimov ilə görüş keçirilib

09/04/2021

BDU-nun Fizika fakültəsində növbəti elmi seminar

09/04/2021