BDU-nun filologiya fakültəsində türk xalqları ədəbiyyatı üzrə breyn ring keçirilib

21/04/2016

Bakı Dövlət Universitetinin filologiya fakültəsində "Türk xalqları ədəbiyyatı"  mövzusunda breyn rinq keçirilib. BDU-nun Türk xalqları ədəbiyyatı kafedrası, Abay Mərkəzi və Yunus Əmrə İnstitutunun dəstəyi ilə təşkil olunan breyn rinqdə tələbələr Azərbaycan, türk, qazax, özbək, qırğız, türkmən və tatar ədəbiyyatı üzrə biliklərini nümayiş etdiriblər. İştirakçılara Abay Mərkəzi və Yunus ƏmrƏİnstitutu tərəfindən hədiyyələr təqdim olunub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 Aprel 2016-ci il.

BDU-da Karyera Festivalı davam edir

01/05/2024

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin şagirdləri IX Ekoloji Forumun startap müsabiqəsində qalib gəliblər

01/05/2024