BDU-nun Fizika fakültəsində Beynəlxalq Müəllimlər Günü qeyd olunub

05/10/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Fizika fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin təşəbbüsü ilə 5 oktyabr - Beynəlxalq Müəllimlər Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.

Tədbirdə fakültə rəhbərliyi, müəllim və tələbələr, Nəzəri fizika kafedrasının müəllimi olmuş, uzun müddət ABŞ-da çalışmış nəzəriyyəçi fizik Vaqif Mustafayev, Fizika Problemləri Elmi-Tədqiqat İnstitutunun direktoru Sədiyar Rəhimov iştirak ediblər.

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri fakültə müəllimləri haqqında hazırladıqları videoçarxı təqdim edib, onlar haqqında ürək sözlərini söyləyiblər.

Sonra Fizika fakültəsinin III kurs tələbəsi Fatimə Əhmədova “Holoqrafiya” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib.

BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyinin məzunlarının hamısı tələbə adını qazanıb

06/09/2024

BDU-105: Peşəkar İT mütəxəssisləri hazırlayan Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi

BDU-da “Ümummilli Lider: Heydər Əliyev mühazirələri” layihəsinin ilk görüşü