BDU-nun “Gənc istedadlar” liseyinin altı məzunu qızıl, bir məzunu isə gümüş medala layiq görülüb

02/08/2019

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov “Ümumi təhsil müəssisələrinin məzunlarının qızıl və gümüş medalla təltifi haqqında” əmr imzalayıb. Əmrdə ümumi təhsili xüsusi nailiyyətlərlə başa vuran 112 məzun qızıl, 67 məzun gümüş medalla təltif olunub. Medalla təltif olunanlar arasında Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyinin yeddi məzunu da var. Belə ki, Nəzrin Abiyeva, Vəfa Babanlı, İmran Cəbrayılov, İsmayıl Eyyub, Banuçiçək Qəhrəmanlı, Nəzrin Taba-Tabai qızıl, Tofiq Əliyev isə gümüş medala layiq görülüblər.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru Elçin Babayev medala layiq görülən məzunları və onların valideynlərini qəbul edib. Məzunları təbrik edən rektor, gələcək təhsillərində uğurlar arzulayıb.

Məzunlar və valideynlər görüş üçün universitet rəhbərliyinə təşəkkürlərini bildiriblər.

Görüş məzunlara medallarının və xüsusi nümunəli attestatlarının verilməsi ilə başa çatıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 avqust 2019-cu il.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024