BDU-nun Şən və Hazırcavablar klubu finala keçən 6 komanda arasında birinci oldu

03/04/2019

Azərbaycan Şən və Hazırcavablar klubu tərəfindən TV liqasının yarimfinal mərhələsi keçirilib. Yarımfinal mərhələsində iştirak edən komandalardan 6-sı final mərhələsinə vəsiqə qazanıb.

Bakı Dövlət Universitetinin «Bakı Dövlət Yıgması» komandası finala vəsiqə qazanmış «Qızlar Batalyonu», «Xalxın Uşaqları»,«Subaylar», «FiziAka» və «Azii 19:20» komandaları arasında lider olub.

Münsiflər heyətində «Parni iz Baku»nun iştirakçısı Vado Korovin, aktyor, aparıcı və ssenarist Elcan Rəsulov, mügənni Roza Zərgərli, Azərbaycan Şən və Hazırcavablar klubunun rəhbəri Rəşad Əzizov təmsil olunublar.

BDU-nun rektoru Elçin Babayev «Bakı Dövlət Yıgması»nın üzvlərini qəbul edərək,  onları qələbə münasibətilə təbrik edib və növbəti mərhələdə uğurlar arzulayıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 aprel 2019-cu il.

Mərkəzi Bank BDU tələbələri üçün infosessiya keçirib

BDU-nun Jurnalistika fakültəsində Azərbaycan Mətbuat Şurasının otağı açılıb