BDU-nun professoru beynəlxalq simpoziumlarda

09/06/2015

Bakı Dövlət Universitetinin tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakultəsinin Optimallaşdırma və İdarəetmə kafedrasının professoru, iqtisad elmləri doktoru, professor Yadulla Həsənli Türkiyənin Trakya Universitetində keçirilən beynəlxalq  simpoziuma qatılıb. “Ekonometrika, Əməliyyatlar tədqiqi və Statistika” adlı XVI simpoziumda çıxış edən professorun məruzəsi maraqla qarşılanıb. Professor Yadulla Həsənli, eyni zamanda, Rusiya Federasiyasının Sankt-Peterburq şəhərində keçirilən XIX beynəlxalq elmi-praktiki konfransdaməruzə edib və sertifikatla təltif edilib.  Alimin daha bir səfəri Astana şəhərinə olub. O, Astana İqtisadi Forumda (AİF) iştirak edib. Forum ərəfəsində professorun neft gəlirlərinin səmərəli istifadə olunması mexanizmləri və neftin dünya qiymətləri haqqında müsahibəsi “Eгемен Казахстан” qəzetində dərc olunub.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 09 iyun 2015-ci il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib