BDU-nun Qazax filialında professor Hüseyn Xəlilovun 80 illik yubileyi qeyd olunub

18/06/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında Riyaziyyat və informatika kafedrasının müdiri, professor Hüseyn Xəlilovun 80 illik yubileyi qeyd olunub.

Filialın direktoru Arif Rüstəmov bu münasibətlə keçirilən tədbiri giriş sözü ilə açaraq Hüseyn Xəlilovun elmi fəaliyyətindən, keçdiyi ömür yolundan söz açıb, yubilyarın bir alim və pedaqoq kimi qazandığı nailiyyətlərdən danışıb. Qeyd edib ki, H.Xəlilov uzun illər qazandığı elmi və pedaqoji təcrübəni yorulmaq bilmədən tələbələrə, filialda fəaliyyətə başlayan gənc müəllim və elmi işçilərə sevə-sevə öyrədir.

Filialın direktor müavini Məmməd Yusifov, dekan əvəzi Hamlet İlyasov, müəllimlərdən Alı Sofiyev, Arif Veyisov, Nüçabə Hacıyeva, Aygün Əliyeva, Sevinc Əmiraslanova çıxış edərək yubilyarı təbrik edib, ona ən xoş arzularını bildiriblər.

Tədbirin sonunda H.Xəlilova yubiley hədiyyələri təqdim olunub.

Elçin İSMAYIL,

BDU-nun Qazax filialının Mətbuat Mərkəzinin rəhbəri.

AzTU-da Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi qeyd olunub

Noyabrın 19-da AzTU ölkədə ali təhsilin və elmin inkişafında mühüm xidmətləri olan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
18/11/2019

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi