BDU-nun Qazax filialında professor Hüseyn Xəlilovun 80 illik yubileyi qeyd olunub

18/06/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Qazax filialında Riyaziyyat və informatika kafedrasının müdiri, professor Hüseyn Xəlilovun 80 illik yubileyi qeyd olunub.

Filialın direktoru Arif Rüstəmov bu münasibətlə keçirilən tədbiri giriş sözü ilə açaraq Hüseyn Xəlilovun elmi fəaliyyətindən, keçdiyi ömür yolundan söz açıb, yubilyarın bir alim və pedaqoq kimi qazandığı nailiyyətlərdən danışıb. Qeyd edib ki, H.Xəlilov uzun illər qazandığı elmi və pedaqoji təcrübəni yorulmaq bilmədən tələbələrə, filialda fəaliyyətə başlayan gənc müəllim və elmi işçilərə sevə-sevə öyrədir.

Filialın direktor müavini Məmməd Yusifov, dekan əvəzi Hamlet İlyasov, müəllimlərdən Alı Sofiyev, Arif Veyisov, Nüçabə Hacıyeva, Aygün Əliyeva, Sevinc Əmiraslanova çıxış edərək yubilyarı təbrik edib, ona ən xoş arzularını bildiriblər.

Tədbirin sonunda H.Xəlilova yubiley hədiyyələri təqdim olunub.

Elçin İSMAYIL,

BDU-nun Qazax filialının Mətbuat Mərkəzinin rəhbəri.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

19/07/2019

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

18/07/2019