BDU-nun Radio və Televiziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Londonda olub

30/03/2015

Bakı Dövlət Universitetinin Radio və Televiziya jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimova Paşa Bank, British Council və Böyük Britaniyanın Tomson Fondunun birgə təşkil etdiyi “Biznes Jurnalistika” təlimləri çərçivəsində ölkənin tanınmış jurnalistləri ilə birlikdə İngiltərənin paytaxtı London şəhərində olub. Bir həftəlik təlim sosial və yeni media sahəsində bilik və bacarıqların artırılması, BBC, “The Daily Telegraph” kimi nəhəng media korporasiyalarında olmaq baxımından son dərəcə yaddaqalan olub. Jurnalistlər, eyni zamanda, London Fond Birjası, Lordlar palatasında olub və sonda Tomson Fondunun sertifikatlarına layiq görülüblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 30 mart 2015-ci il.

BDU-nun Astrofizika kafedrası: "G2 səviyyəli geomaqnit qasırğası müşahidə olunur"

BDU-nun Psixoloji yardım sektoru "Düşüncənin gücü" adlı təlim keçirib

03/05/2024

BDU-da tədbir: “Yaşıl enerji çağırışları kontekstində gələcəyə baxış”