Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun rektoru tələbələrin istehsalat təcrübəsinin gedişatı ilə tanış olub

15/03/2019

Hər il olduğu kimi, 2018/2019-cu tədris ilində də Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Biologiya fakültəsinin biologiya ixtisası üzrə IV kurs tələbələri istehsalat təcrübələrini AMEA Molekulyar Biologiya və Biotexnologiyalar İnstitutunda keçirirlər.

Tələbələr institutun müvafiq elmi-tədqiqat laboratoriyalarında mövcud olan avadanlıqların iş prinsipinlərini öyrənir və təcrübələrin gedişində yaxından iştirak edirlər.

Martın 14-də BDU-nun rektoru, fizika-riyaziyyat üzrə fəlsəfə doktoru Elçin Babayev AMEA Molekulyar Biologiya və Biotexnologiyalar İnstitutunda olub, tələbələrin istehsalat təcrübəsinin gedişatı ilə yaxından maraqlanıb. O, tələbələrin tədqiqat işlərinə qoşulduqları laboratoriyalara baş çəkib, onların təcrübə gündəlikləri ilə tanış olub.

science.gov.az

Çexiyanın Karlova Universitetinin əməkdaşları BDU-da tədqiqat aparırlar

Bakı Dövlət Universiteti ilə Çexiyanın Karlova Universiteti arasında səmərəli əməkdaşlıq əlaqələri davam edir
21/03/2019